Bekijk de uitzending van Live: UEFA Champions League: Standard Luik - Ajax (3e Voorronde) terug

Di 7 augustus 2018 | 19:30 Live: UEFA Champions League: Standard Luik - Ajax (3e Voorronde)

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: UEFA Champions League: Standard Luik - Ajax (3e Voorronde) gemist? Bekijk hier naar Live: UEFA Champions League: Standard Luik - Ajax (3e Voorronde) gemist.

Live: UEFA Champions League: Standard Luik - Ajax (3e Voorronde)

Datum
Di 7 augustus 2018
Tijd
19:30 tot 22:30
Zender
Ziggo Sport
Genre
Voetbal, Live uitzending
Twitter hashtag
#STAAJA
Deel-url
gids.tv/20712733

Voorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag van de voetbalwedstrijd Standard Luik - Ajax in de derde voorronde van de UEFA Champions League.

De wedstrijd is in heel Nederland gratis te zien. Voor iedereen wordt de zender Ziggo Sport Select tijdens het duel opengezet, ook als je geen abonnement hebt. Bekijk op welk kanaal jij gratis kunt kijken op gids.tv/3027/standard-luik-ajax-gratis.

In de tweede voorronde werd Sturm Graz vrij eenvoudig verslagen. Na 2-0 in Amsterdam werd het in Oostenrijk 1-3. De komende twee dinsdagen is het Belgische Standard Luik de tegenstander.

Bij winst volgt eind augustus nog een play-offronde waarin de groepsfase van de Champions League bereikt kan worden. Verliest Ajax over twee duels van Standard? Dan speelt het in de groepsfase van de Europa League.

Live: UEFA Champions League: Standard Luik - Ajax (3e Voorronde) op tv

.