Bekijk de uitzending van Live: Persconferentie Rutte en De Jonge terug

Do 6 augustus 2020 | 19:00 Live: Persconferentie Rutte en De Jonge

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: Persconferentie Rutte en De Jonge gemist? Bekijk hier naar Live: Persconferentie Rutte en De Jonge gemist.

Live: Persconferentie Rutte en De Jonge

Datum
Do 6 augustus 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
SBS 6
Genre
Serie
Deel-url
gids.tv/24829591

Om 19:00 uur geven premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een persconferentie over de de huidige stand van zaken rond het coronavirus in Nederland. Online kun je kijken via de livestream via gids.tv/v240384/persconferentie-mark-rutte.

Situatie
Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst gaan Rutte en De Jonge in hun eerste persconferentie sinds eind juni in op algemene situatie, zullen ze inzoomen op de situatie in bepaalde regio's en zo nodig aanvullende, regionaal ondersteunende maatregelen aankondigen.

Brandhaarden
In de afgelopen weken is een duidelijke stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland. De brandhaarden zitten vooral in de grote steden als Rotterdam en Amsterdam, Zeeland en West-Brabant.

Alle vragen
SBS6 zendt de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge volledig uit, inclusief alle vragen van de aanwezige pers.

Bekijk een vooruitblik op de persconferentie van Mark Rutte op gids.tv/v239947/verwachtingen-persconferentie

Live: Persconferentie Rutte en De Jonge op tv

.