Bekijk de uitzending van Live: NOS Sport: BinckBank Tour terug

Ma 13 augustus 2018 | 15:00 Live: NOS Sport: BinckBank Tour

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: NOS Sport: BinckBank Tour gemist? Bekijk hier naar Live: NOS Sport: BinckBank Tour gemist.

Live: NOS Sport: BinckBank Tour

Datum
Ma 13 augustus 2018
Tijd
15:00 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Wielrennen op de weg, Live uitzending
Jaar
2018
Twitter hashtag
#binckbanktour
Deel-url
gids.tv/20758211

Live verslag van de eerste etappe van de BinckBank Tour, met commentaar van Joris van den Berg en Maarten Ducrot.

Vandaag gaat op Abe Lenstraboulevard in Heerenveen de tweede editie van de BinckBank Tour van start, de enige meerdaagse UCI World Tour-race in Nederland en België. Tot 2017 ging de wedstrijd door het leven als Eneco Tour.

De NOS in er de hele week live bij, tot en met de finish zondag 19 augustus op de Muur van Geraardsbergen. Na vier overwegend vlakke ritten, een tijdrit en twee heuvelachtige etappes is dan bekend wie de opvolger is van Tom Dumoulin, de winnaar van 2017. In het deelnemersveld zitten favorieten als Tim Wellens, Greg van Avermaet, Niki Terpstra en Dylan Groenewegen.

De NOS zendt de etappes 's middags uit op NPO 1, tussen 15:00 en 16:50 uur.

Live: NOS Sport: BinckBank Tour op tv

Wedstrijd wielrennen belgië niki terpstra nederland live uitzending finish binckbank heerenveen winnaar opvolger tom dumoulin maarten ducrot joris van den berg eneco tour tijdrit dylan greg van avermaet terpstra tim wellens eneco etappe commentaar dumoulin avermaet start ducrot joris van den dylan groenewegen groenewegen etappes muur binckbank tour week maarten.