Bekijk de uitzending van Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal) terug

Zo 13 juni 2021 | 20:55 Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal)

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal) gemist? Bekijk hier naar Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal) gemist.

Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal)

Datum
Zo 13 juni 2021
Tijd
20:55 tot 21:53
Zender
NPO 1
Genre
Sport
Acteurs
Frank Snoeks
Deel-url
gids.tv/26496249

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Nederland - Oekraïne vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Thuiswedstrijd
Nederland opent het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne. Een echte thuiswedstrijd, want op het eindtoernooi in elf verschillende landen hebben wij ook een speelstad. Alle groepsduels van Oranje zijn in de Johan Cruijff Arena.

Stadion
Tom Egbers blikt vanaf 20:00 uur met analisten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart vanuit het stadion vooruit op de wedstrijd. Zij zijn er ook in de rust en na afloop voor de analyse.

Hilversum
Verder is er voor en na de wedstrijd een uitzending vanuit Hilversum, waar Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut in NOS Studio Europa met Frank Lammers, Kenneth Perez en Theo Jansen naar de wedstrijd kijken.

Interviews
Oranjewatcher Jeroen Stekelenburg interviewt bondscoach Frank de Boer en de spelers.

Groep C
De andere landen in Groep C zijn Oostenrijk en Noord-Macedonië, die eerder op deze zondagavond om 18:00 uur tegen elkaar spelen.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 op voetbal-2021" target="blank">gids.tv/14725/speelschema-ek-voetbal-2021.

(Foto's: Maurice van Steen/ANP)

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Live: Nederland - Oekraïne (EK voetbal) op tv

.