Bekijk de uitzending van Live: Het coronavirus - feiten en fabels terug

Do 2 juli 2020 | 20:35 Live: Het coronavirus - feiten en fabels

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: Het coronavirus - feiten en fabels gemist? Bekijk hier naar Live: Het coronavirus - feiten en fabels gemist.

Live: Het coronavirus - feiten en fabels

Datum
Do 2 juli 2020
Tijd
20:35 tot 21:35
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Winfried Baijens, Saïda Maggé
Deel-url
gids.tv/24637585

Deze donderdag heeft de NOS weer een live-uitzending over het coronavirus en de gevolgen ervan. Deskundigen beantwoorden vragen van kijkers, bijvoorbeeld over de tweede golf, de anderhalvemeter-regel en de vaccins.

Vragen
In het programma over feiten en fictie stellen presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé de vragen die momenteel leven onder de bevolking. Deskundigen schuiven aan om ze te beantwoorden.

Maatregelen
Inmiddels zijn in Nederland ruim 6100 positief geteste mensen overleden aan het coronavirus. Terwijl dagelijks nog maar enkele nieuwe patiënten worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn de strengste maatregelen versoepeld.

Gevaar
Hoe staat het er nu voor met het gevaar van het virus? Wat mag er nu wel of niet? En hoe staat het met de ontwikkeling van medicijnen en vaccins? Dat soort vragen komen voorbij in deze NOS-uitzending.

Live: Het coronavirus - feiten en fabels op tv

.