Bekijk de uitzending van Live Formule 1: GP van Abu Dhabi, Race terug

Zo 27 november 2016 | 14:00 Live Formule 1: GP van Abu Dhabi, Race

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live Formule 1: GP van Abu Dhabi, Race gemist? Bekijk hier naar Live Formule 1: GP van Abu Dhabi, Race gemist.

Live Formule 1: GP van Abu Dhabi, Race

Datum
Zo 27 november 2016
Tijd
14:00 tot 15:59
Zender
Ziggo Sport Select
Genre
Live uitzending
Twitter hashtag
#Formule1
Deel-url
gids.tv/16795289

Gratis voor iedereen in Nederland te zien via de livestream van Ziggo Sport (http://ziggo.nl/kijklive): het liveverslag van de race van de Grand Prix van Abu Dhabi. Het is de laatste race van het seizoen en de strijd om de wereldtitel gaat tussen Nico Rosberg en Lewis Hamilton.

Max Verstappen heeft in zijn laatste kwalificatierace van dit seizoen in de Formule 1 niet kunnen stunten. De Nederlander reed gisteren op het circuit Yas Marina van Abu Dhabi de zesde tijd. De Limburger gaf een seconde toe op de Brit Lewis Hamilton, die de snelste ronde klokte in zijn Mercedes en vanmiddag van poleposition vertrekt in de Grand Prix van Abu Dhabi.

Nico Rosberg, de kampioenschapsleider, zette de tweede tijd neer in zijn Mercedes. De Duitser begint zondag de slotrace met 12 punten voorsprong op Hamilton.

Ziggo Sport is jarig en trakteert iedereen op een heel weekend live topsport. Via http://ziggo.nl/kijklive kan iedereen die geen Ziggo-klant is gratis kijken.

Live Formule 1: GP van Abu Dhabi, Race op tv

Sport stunten nederland nederlander live formule 1 uitzending race ziggo mercedes grand prix topsport duitser gratis max verstappen verstappen lewis hamilton abu dhabi hamilton circuit weekend nico rosberg livestream jarig marina.