Bekijk de uitzending van Live: De Dansmarathon terug

Do 14 oktober 2021 | 19:55 Live: De Dansmarathon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: De Dansmarathon gemist? Bekijk hier naar Live: De Dansmarathon gemist.

Live: De Dansmarathon

Datum
Do 14 oktober 2021
Tijd
19:55 tot 21:00
Zender
SBS 6
Genre
Serie
Deel-url
gids.tv/27124852

Om 20:00 uur deze donderdagavond start De Dansmarathon, een uniek spektakel op SBS6 waarin honderd koppels vijftig uur lang dansen op de muziek van optredens van meer dan honderd bekende dj's en artiesten. Tot en met zaterdagavond live op tv, alleen onderbroken door Hart van Nederland en Shownieuws.

Geldprijs
Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan, wint een geldprijs van maar liefst 100 duizend euro. De koppels dansen ook voor het goede doel: het Longfonds. Martien Meiland geeft om 20:00 uur het startschot.

Uitputtingsslag
De Dansmarathon belooft een ware uitputtingsslag. De deelnemers krijgen in vijftig uur maar een paar korte pauzes. Wie niet meer kan of wil, of wie niet energiek genoeg danst, ligt eruit.

Artiesten
Artiesten zoals Davina Michelle, Guus Meeuwis, OG3NE en Kris Kross Amsterdam geven spectaculaire optredens waarmee ze de danskoppels opzwepen. De Dansmarathon wordt op tv afwisselend gepresenteerd door vele bekende gezichten van SBS6, zoals Dennis van der Geest, Patty Brard, Winston Gerschtanowitz, Wendy van Dijk en Jan Versteegh.

(Foto: William Rutten/Talpa)

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Live: De Dansmarathon op tv

.