Bekijk de uitzending van Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert terug

Wo 5 mei 2021 | 20:35 Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert gemist? Bekijk hier naar Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert gemist.

Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert

Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert
Datum
Wo 5 mei 2021
Tijd
20:35 tot 22:15
Zender
NPO 1
Genre
Muziek
Presentatie
Simone Weimans, Stef Bos
Deel-url
gids.tv/26287321

Verslag van Bevrijdingsdag 2021 en om 21:00 uur het 5 mei-concert in Carré, met onder anderen André van Duin en Stef Bos.

Impressie
Voorafgaand aan het traditionele 5 mei-concert presenteert Simone Weimans vanaf het buitenterras van het Amsterdamse theater Carré een impressie van de manier waarop dit jaar Bevrijdingsdag is gevierd.

André van Duin
Te gast zijn onder anderen André van Duin, die op 4 mei heeft gesproken op de Dam en die meezingt in het 5 mei-concert, en Stef Bos, die een belangrijke rol heeft tijdens het 5 mei-concert. Er zijn onder andere reportages over de Nationale Start in Den Haag en de viering in Wageningen.

Carré
Om 21.00 uur begint het concert zelf, dat net als vorig jaar vanwege de coronamaatregelen niet buiten op de Amstel kan plaatvinden. De artiesten treden daarom binnen op, in de grote zaal van Carré.

Optredens
Er zijn optredens van onder anderen André van Duin, Claudia de Breij, Shary-An, ZO! Gospel Choir en Maan. Zanger Stef Bos verbindt de programma-onderdelen met persoonlijke anekdotes die het idee van vrijheid voor iedereen tastbaar maken.

(Foto: dpa Picture-Alliance/ANP)

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert op tv

.

Meer uitzendingen van Live: Bevrijdingsdag & 5 mei-concert