Bekijk de uitzending van Little boy blue terug

Za 14 oktober 2017 | 20:25 Little boy blue IMDb: 8.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Little boy blue gemist? Bekijk hier naar Little boy blue gemist.

Little boy blue

Datum
Za 14 oktober 2017
Tijd
20:25 tot 22:05
Zender
NPO 3
IMDb
8.0
Jaar
2017
Twitter hashtag
#littleboyblue
Deel-url
gids.tv/18798606

Vanavond start de detectiveserie Little Boy Blue. De eerste twee afleveringen zijn vanavond achter elkaar te zien, deel drie en vier volgen volgende week zaterdag.

De elfjarige Rhys wordt na voetbaltraining geraakt door een rondvliegende kogel. De dader, tiener en bendelid Sean Mercer, had het gemunt op een rivaal. Terwijl de ouders van Rhys een manier moeten vinden om met het immense verdriet om te gaan, wordt Dave Kelly op het politieonderzoek gezet. Hoewel er geen twijfel bestaat over de dader staat Kelly voor een grote klus om de inlichtingen ook in bewijsmateriaal te vangen. Dat wordt alleen maar moeilijker als de verdachten zorgvuldig te werk gaan om elkaar te beschermen.

De uitvaart van de elfjarige Rhys emotioneert de nabestaanden. Dave Kelly onderzoekt meerdere bendeleden, maar ze dekken elkaar. Wel komt hij langzamerhand meer op het spoor: zo leidt afluisterapparatuur in het huis van James Yates tot een getuige, maar dat blijkt nog niet te volstaan. Dan stuit Kelly op het vermoedelijke moordwapen.

Little boy blue op tv

Tiener dader uitvaart bewijsmateriaal politieonderzoek inlichtingen beschermen verdriet bendeleden dave moeilijker verdachten james start kelly kogel ouders mercer.
Promo: Little boy blue