Bekijk de uitzending van Liever verliefd terug

Ma 1 februari 2021 | 09:55 Liever verliefd IMDb: 5.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Liever verliefd gemist? Bekijk hier naar Liever verliefd gemist.

Liever verliefd

Liever verliefd
Datum
Ma 1 februari 2021
Tijd
09:55 tot 11:25
Zender
Film1 Familiy
IMDb
5.9
Genre
Comedy, Film
Jaar
2003
Regisseur
Pim van Hoeve
Acteurs
Elle van Rijn, Ruben Lürsen, Chris Zegers, Miryanna van Reeden, Romijn Conen
Twitter hashtag
#lieververliefd
Deel-url
gids.tv/25792993

Anna (Miryanna van Reeden) wordt op vakantie hopeloos verliefd op Dirk, een Belg die haar na drie weken ineens vertelt dat hij getrouwd is. Dan heeft ze het gehad, geen mannen meer! Tot ze Sander (Romijn Conen) ontmoet. Een hele gevoelige en serieuze jongen die ze wel erg leuk vindt. Maar Rob (Chris Zegers) is ook leuk en die ontmoet ze doordat hij met een verbouwing per ongeluk een rondvliegende engel op haar hoofd laat vallen. Met hem gaat ze ook uit eten. Met allebei spreekt ze op strategische wijze af zodat ze elkaar niet ontmoeten. Wat ze alleen niet weet is dat Rob en Sander elkaar allang kennen omdat ze huisgenoten zijn.

’Liever Verliefd’ is het filmdebuut van Pim van Hoeve. Hij heeft in het verleden al diverse toneelstukken geschreven en geregisseerd. Verder regisseerde hij korte opdrachtfilms en de serie ’Nieuwe Buren’. Hij heeft tijdelijk in Afrika gebivakkeerd voor opnamen van de serie ’Hugo’s Diary’ en hij was betrokken bij de opzet van ’Westenwind’. Ook hoofdrolspeelster Anna is bekend geworden van Westenwind. Zij speelde hierin de rol van Charlotte Noordermeer. Voor haar betekent ’Liever Verliefd’ haar filmdebuut. Producer Johan Nijenhuis kreeg al eerder naamsbekendheid door de regie van ’Costa!’ en ’Volle Maan’. Ook werkte hij als producer van ’GTST’.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/liever-verliefd

Liever verliefd op tv

.
Liever verliefd - Trailer

Meer uitzendingen van Liever verliefd