Bekijk de uitzending van Levenslied terug

Do 20 januari 2011 | 21:25 Levenslied IMDb: -

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Levenslied gemist? Bekijk hier naar Levenslied gemist.

Levenslied

Datum
Do 20 januari 2011
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
IMDb
-
Genre
Dramaserie
Jaar
2010
Acteurs
Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet
Twitter hashtag
#levenslied
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/2213580

Tiendelige Nederlandse dramaserie, met in de hoofdrollen Anna Drijver, Cees Geel, Nadja Hüpscher, Sabri Saad el Hamus, Hans Dagelet, Caro Lenssen, Guy Clemens en Tijn Docter. Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem.

Elke donderdagavond komen ze bij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, een hardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijn ze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet of verlangens.

De serie is geregisseerd door Pollo de Pimentel (o.a. De co-assistent, Oesters van Nam Kee, Van Speijk) en Anne van der Linden (o.a. Russen, Van Speijk, Shouf Shouf), de muziek is gearrangeerd door Rutger de Bekker (o.a. De Vliegende Panters). Levenslied is geschreven door Dick van de Heuvel, Stan Lapinski en Jacqueline Epskamp.

Vandaag:
Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader was. Betty wil intussen haar achtjarige zoontje Bobby weer zien.

Levenslied op tv

.
Trailer levenslied op Nederland 1