Bekijk de uitzending van Lelijke eendjes terug

Ma 15 januari 2018 | 20:39 Lelijke eendjes

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Lelijke eendjes gemist? Bekijk hier naar Lelijke eendjes gemist.

Lelijke eendjes

Datum
Ma 15 januari 2018
Tijd
20:39 tot 21:37
Zender
RTL 5
Genre
Reality-show
Jaar
2018
Presentatie
Lieke van Lexmond
Twitter hashtag
#lelijkeeendjes
Uitzending gemist
Lelijke eendjes gemist
Deel-url
gids.tv/19423804

Nageroepen worden, onzekerheden en gehinderd worden door een opvallend uiterlijk. Lieke van Lexmond spreekt in het derde seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ mensen die het gevoel hebben dat hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Een team van cosmetisch chirurgen helpt hen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots door het leven kunnen.

In de eerste aflevering wordt de eeneiige tweeling Kimberley en Chantal behandeld aan hun neus, die ze ‘groot en bobbelig’ vinden. Spiegels vermijden lost in dit geval niets op, want door hun identieke uiterlijk worden ze ook dan geconfronteerd met hun looks. Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze op eigen kracht 45 kilo is afgevallen.

Leoni en Ilona kampen met haarproblemen. Leoni heeft door een auto-immuumziekte een teruggetrokken haargrens. Spontaan op de foto gaan doet ze niet en zelfverzekerd voelt ze zich allang niet meer. Ilona voelt zich vanwege haar overbeharing totaal niet vrouwelijk. Sinds de puberteit scheert ze zich dagelijks om onder andere haar baardgroei te verbloemen.

Ook de 27-jarige Soumaya gaat gebukt onder haar opvallende uiterlijk. Als ze lacht is er veel tandvlees te zien. Opmerkingen als ‘paardenbek’ of ‘Heb je een kunstgebit?’ hebben haar erg onzeker gemaakt. Om te voorkomen dat mensen haar ‘gummy smile’ zien, houdt ze haar mond liever dicht.

Het specialistische team van ‘Lelijke Eendjes’ helpt deze en andere deelnemers om de toekomst rooskleurig in te zien.

Lelijke eendjes op tv

Tweeling neus vrouwelijk kampen spiegels uiterlijk eerste aflevering deelnemers lacht opmerkingen schaduw foto scheert lieke van lexmond chantal team dicht lost trots seizoen 3 dagelijks seizoen.