Bekijk de uitzending van Leef je droom: safarihotel in Zambia terug

Za 15 juni 2019 | 21:20 Leef je droom: safarihotel in Zambia

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Leef je droom: safarihotel in Zambia gemist? Bekijk hier naar Leef je droom: safarihotel in Zambia gemist.

Leef je droom: safarihotel in Zambia

Datum
Za 15 juni 2019
Tijd
21:20 tot 22:10
Zender
NPO 1
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Presentatie
Edwin Diergaarde
Deel-url
gids.tv/22421532

In deze aflevering van Leef je droom, een Britse documentaireserie, wagen Lyndon Pinches en zijn zwangere vrouw Ruth de gok van hun leven.

Ze hebben allebei hun werk in Groot-Brittannië opgegeven om zonder enige ervaring al hun spaargeld in een safarihotel in de Zambiaanse bushbush te steken.

Ze laten hun familie en vrienden achter om onder primitieve omstandigheden in een flinterdunne tent te gaan wonen, met een gat in de grond als wc en met levensgevaarlijke leeuwen, olifanten en krokodillen in hun naaste omgeving.

Ze hebben maar vier maanden om de bouw van hun safarihotel te voltooien voor al hun geld op is. Dat terwijl ze geen greintje bouwkundige kennis hebben. Door allerlei vertraging, oplopende kosten en zorgen om hun veiligheid lijkt het hele project te ontsporen.

Na vandaag volgen nog twee afleveringen van het programma waarin Britse gezinnen worden gevolgd die Groot-Brittannië verlaten en vanaf niets een nieuw leven opbouwen op een aantal van de meest adembenemende plekken ter wereld.

Leef je droom: safarihotel in Zambia op tv

Groot-brittannië veiligheid kosten vrouw tent documentaire edwin documentaireserie olifanten vertraging spaargeld aankomst krokodillen zwangere vrouw zambia ontsporen project droom steken dieptepunten geld leeuwen start bouw gezinnen een nieuw leven leef familie wildernis geen lang deze zorgen.