Bekijk de uitzending van Lauren! terug

Di 11 december 2018 | 22:00 Lauren!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Lauren! gemist? Bekijk hier naar Lauren! gemist.

Lauren!

Datum
Di 11 december 2018
Tijd
22:00 tot 22:45
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2018
Presentatie
Lauren Verster
Twitter hashtag
#lauren
Uitzending gemist
Lauren! gemist
Deel-url
gids.tv/21443238

Lauren Verster gaat op zoek naar wat Nederlanders gelukkig maakt. In deze aflevering bijzondere verhalen van mensen die nergens gelukkiger van worden dan van een lekkere dag werken.

Zoals Rianne die met hart en ziel dierenuitvaarten verzorgt. Compleet met opbaring, muziek en een mooie speech. We zien Rianne die de uitvaart van konijn Flip van de vijfentwintigjarige Marloes begeleidt.

Ook het verhaal van Melvyn, die evoetbalmakelaar is en voor zijn esporters door het vuur gaat. Hij heeft afgelopen jaar 25 transfers geregeld. We gaan mee naar Ajax, dat stevig inzet op hun eteam.

Diana Gabriels werkt zeven dagen in de week in haar cosmetische kliniek, waar met het grootste plezier vaginablekingen en bilvergrotingen uitgevoerd worden. Ondanks drie hartaanvallen denkt ze er niet aan om te stoppen. Al hoeft ze voor het geld allang niet meer te werken.

Lauren! op tv

Ajax muziek uitvaart kliniek speech show konijn lauren transfers opbaring vreemde geld vuur lauren verster diana rianne hart werken geluk stoppen plezier week deze.