Bekijk de uitzending van Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Feike Sijbesma en meer terug

Do 4 juni 2020 | 23:40 Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Feike Sijbesma en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Feike Sijbesma en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Feike Sijbesma en meer gemist.

Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Feike Sijbesma en meer

Datum
Do 4 juni 2020
Tijd
23:40 tot 00:50
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Sander Schimmelpenninck, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/24477464

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

- Niet eerder viel er in Nederland zo weinig regen als in dit jaar. Volgens het KNMI was dit bovendien het zonnigste voorjaar ooit gemeten, en al die zon heeft het water extra snel doen verdampen. Dat heeft geleid tot een record: het is sinds 1976 niet zo droog geweest. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, maakt zich grote zorgen over deze historische droogte.

- Speciaal coronagezant van het Kabinet, Feike Sijbesma, vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin.

- Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman praten over de verdediging van kroongetuige in het Marengoproces, Nabil B. Vandaag maakten advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen

- PVV-leider Geert Wilders eiste vandaag dat de gesprekken tussen burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, en minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, openbaar werden gemaakt. Ruben Koops, verslaggever bij Het Parool, praat bij Op1 over de gesprekken tussen Halsema en Grapperhaus over de anti-racisme demonstratie op De Dam in de hoofdstad.

Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Feike Sijbesma en meer op tv

.