Bekijk de uitzending van Ladies Night terug

Do 21 november 2019 | 01:30 Ladies Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ladies Night gemist? Bekijk hier naar Ladies Night gemist.

Ladies Night

Datum
Do 21 november 2019
Tijd
01:30 tot 02:30
Zender
NET 5
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Merel Westrik
Deel-url
gids.tv/23291067

Herhaling. Het is woensdag en dus tijd voor ‘Ladies Night’ vanavond. Onder anderen Waylon, YouTuber Jessie Maya en Diana Gabriels, die binnenkort te zien is in ‘Plastisch Fantastisch’ schuiven aan.

Zanger Waylon woensdagavond te gast in de talkshow van Merel Westrik. Hij vertelt over zijn nieuwe album dat 29 november uitkomt, de show in Ahoy die binnenkort plaatsvindt én zijn nieuwe bestaan als brave borst na de wildste periode uit zijn leven.

Het nieuwe Net5 powered by LINDA.-programma Plastisch Fantastisch, dat vanaf volgende week woensdag te zien is bij Net5, biedt een spraakmakend kijkje achter de schermen van de opvallende praktijk van Diana Gabriels – en haar minstens zo opvallende clientèle. YouTuber Jessie Maya is één van de deelnemers van het programma. Beide vrouwen vertellen vanavond over het programma en hun kijk op plastische chirurgie.

Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Roxeanne Hazes, Carolien Borgers en Natacha Harlequin aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Ladies Night op tv

Vrouwen ahoy media maya social media achter de schermen waylon borst show album talkshow dagelijks leven chirurgie linda de mol plastische plastische chirurgie deelnemers plastisch merel westrik net5 roxeanne hazes zanger schermen carolien borgers merel westrik diana brave olcay gulsen youtuber spraakmakend dagelijks seizoen vriendinnen week studio hazes praktijk tijd social.