Bekijk de uitzending van Laavor et Hakir terug

Za 13 juli 2019 | 22:45 Laavor et Hakir IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Laavor et Hakir gemist? Bekijk hier naar Laavor et Hakir gemist.

Laavor et Hakir

Laavor et Hakir
Datum
Za 13 juli 2019
Tijd
22:45 tot 00:30
Zender
Canvas
IMDb
6.5
Genre
Komedie
Jaar
2016
Regisseur
Rama Burshtein
Acteurs
Noa Koler, Irit Sheleg, Oz Zehavi, Oded Leopold, Dafi Alferon
Deel-url
gids.tv/22569645

Laavor et Hakir (Alternatieve titels: Through the Wall of The Wedding Plan) is een Israëlische romantische komedie uit het jaar 2016. Met onder andere Dafi Alferon en Noa Kooler in de hoofdrol.

Deze film gaat over de 32-jarige Michal. Zij werd 12 jaar geleden religieus en gaat nu trouwen. Een maand voor deze bijzondere dag, terwijl ze hapjes maakt voor de bruiloft, haakt de bruidegom af en gaat de trouwerij niet door. Michal voelt dat ze niet kan terugkeren naar het normale leven en de gebruikelijke manier om een partner te vinden. Ze meent dat dit het moment is om iets elementairs in haar persoonlijkheid te wijzigen. Het eenvoudige geloof in de goedheid en de liefde van God, dat hij wil geven en alleen op haar wacht om hem te verzoeken. Michal gaat een maand lang op zoek naar geplande trouwdag: "Ik heb de locatie, de trouwjurk, het appartement; God kan me nu makkelijk mijn bruidegom brengen".

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/laavor-et-hakir

Laavor et Hakir op tv

Vrouw trouwen film voorbereidingen liefde echtgenoot bruiloft bruidegom komedie relatie verloofde religieus trouwerij streamen michal partner romantische komedie geloof wall tijd lang deze.
Laavor et Hakir - Trailer