Bekijk de uitzending van Laat mij maar lopen terug

Wo 22 augustus 2018 | 21:35 Laat mij maar lopen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Bekijk hier naar Laat mij maar lopen gemist.

Laat mij maar lopen

Datum
Wo 22 augustus 2018
Tijd
21:35 tot 22:25
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Twitter hashtag
#laatmijmaarlopen
Deel-url
gids.tv/20798191

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen.

Het is nog een paar dagen tot eindbestemming Santiago de Compostela. De pelgrims houden het deze aflevering niet droog, maken een zware klim en overnachten in een prachtig klooster.

In Laat mij maar lopen volgt MAX vier vrouwen en drie mannen die in drie weken van Salamanca naar Santiago de Compostela lopen. Het wandelen van deze eeuwenoude pelgrimstocht is een enorme uitdaging, zowel fysiek als mentaal. Hoge temperaturen, soms desolate etappes, blaren en snurkende medepelgrims; niets blijft onze wandelaars bespaard. Ze slapen in stapelbedden en als bagage hebben ze slechts een rugzak met het hoognodige bij zich.

De pelgrims hebben allemaal zo hun eigen redenen om het iconische pad naar Santiago de Compostela te bewandelen: om iets los te laten of iets te verwerken.

Laat mij maar lopen op tv

.