Bekijk de uitzending van La La Land terug

Ma 9 december 2019 | 20:30 La La Land IMDb: 8.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van La La Land gemist? Bekijk hier naar La La Land gemist.

La La Land

La La Land
Datum
Ma 9 december 2019
Tijd
20:30 tot 23:05
Zender
NET 5
IMDb
8.0
Genre
Musical
Jaar
2016
Regisseur
Damien Chazelle
Acteurs
Ryan Gosling, Callie Hernandez, Finn Wittrock, Emma Stone, J.K. Simmons
Deel-url
gids.tv/23416638

La La Land is een Amerikaanse romantische muziekfilm uit 2016. Deze productie is geregisseerd door Damien Chazelle. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Stone, Ryan Gosling en John Legend.

In La La land volgen we Mia en Sebastian. In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Ze proberen elkaar te stimuleren hun dromen waar te maken en met succes. Het lot van het leven heeft ook een andere keerzijde, als het succes de twee toch in de weg staat. Met een fantastische soundtrack haalde La La Land diverse Oscars binnen. Hoofdrollen voor Ryan Gosling, Emma Stone en bijrol voor John Legend.

La La Land was de grote winnaar van de Oscars van 2016. De romantische musical sleepte vijf Oscars in de wacht, onder meer voor beste regie en beste actrice. Maar de prijs voor beste film ging naar de film Moonlight, nadat de verkeerde envelop werd voorgelezen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/la-la-land

La La Land op tv

.
La La Land - Trailer