La La Land

Meest recente uitzending
La La Land
Datum
Vr 1 januari 2021
Tijd
17:50 tot 20:30
IMDb
8.0
Genre
Drama, Film
Jaar
2016
Regisseur
Damien Chazelle
Acteurs
Amiée Conn, Ryan Gosling, Finn Wittrock, Callie Hernandez, Emma Stone
Deel-url
gids.tv/25629020

La La Land is een Amerikaanse romantische muziekfilm uit 2016. Deze productie is geregisseerd door Damien Chazelle. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Stone, Ryan Gosling en John Legend.

In La La land volgen we Mia en Sebastian. In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Ze proberen elkaar te stimuleren hun dromen waar te maken en met succes. Het lot van het leven heeft ook een andere keerzijde, als het succes de twee toch in de weg staat. Met een fantastische soundtrack haalde La La Land diverse Oscars binnen. Hoofdrollen voor Ryan Gosling, Emma Stone en bijrol voor John Legend.

La La Land was de grote winnaar van de Oscars van 2016. De romantische musical sleepte vijf Oscars in de wacht, onder meer voor beste regie en beste actrice. Maar de prijs voor beste film ging naar de film Moonlight, nadat de verkeerde envelop werd voorgelezen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/la-la-land

Meer op tv: Beveiliging op tv , Manchester City op tv en Volgende Week op tv

Video