Bekijk de uitzending van Kramer vs. Kramer terug

Wo 25 september 2019 | 18:45 Kramer vs. Kramer IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Kramer vs. Kramer gemist? Bekijk hier naar Kramer vs. Kramer gemist.

Kramer vs. Kramer

Kramer vs. Kramer
Datum
Wo 25 september 2019
Tijd
18:45 tot 20:30
Zender
Film1 Drama
IMDb
7.8
Genre
Drama
Jaar
1979
Regisseur
Robert Benton
Acteurs
Dustin Hoffman, Meryl Streep, Justin Henry, Jane Alexander, Howard Duff
Twitter hashtag
#kramervskramer
Deel-url
gids.tv/23017581

Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er plotseling alleen voor en moet hij niet alleen zelf koken en de huishouding doen, maar ook zijn zoon opvoeden. Ted ontdekt dat hij zijn zoon eigenlijk nauwelijks kent, maar langzaam wennen beiden aan een leven zonder moeder. Maar doordat Ted nu meer tijd aan zijn zoon besteedt dan aan zijn baan, raakt zijn werk zo verwaarloosd dat hij ontslagen wordt. Op hetzelfde moment komt Joanna terug en eist haar zoon op.
Het verhaal van 'Kramer vs. Kramer' is gestructureerd rond de rechtszaak tussen de twee Kramers over de voogdij van Billy. Maar de kracht en schoonheid van de film liggen juist in de dagelijkse, banale zorgen en beslommeringen van een onwennige vader. Dustin Hoffman en Meryl Streep wonnen allebei terecht een Oscar voor hun rol van meneer en mevrouw Kramer.

Kramer vs. Kramer op tv

Rechtszaak joanna film koken echtpaar langzaam meneer ontslagen hoffman huishouding dustin hoffman meryl streep billy moeder opvoeden vader wennen baan drama zoon tijd terug zorgen.
Kramer Vs. Kramer - Trailer