Bekijk de uitzending van Koffietijd: Isa Hoes, Lieke van Lexmond en meer terug

Vr 27 november 2020 | 09:58 Koffietijd: Isa Hoes, Lieke van Lexmond en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd: Isa Hoes, Lieke van Lexmond en meer gemist? Bekijk hier naar Koffietijd: Isa Hoes, Lieke van Lexmond en meer gemist.

Koffietijd: Isa Hoes, Lieke van Lexmond en meer

Datum
Vr 27 november 2020
Tijd
09:58 tot 11:04
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Deel-url
gids.tv/25442856

Onderwerpen van deze uitzending
- Ook deze week is onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig weer terug om ons de ins en outs te vertellen uit de entertainmentwereld. Vandaag geeft Eline ons tips voor de ultiem ontspannen bingewatchdag!

- Isa Hoes en Medina Schuurman zijn de oprichters van 'I'M'. Ze besloten in 2017 hun krachten te bundelen en daardoor ontstond het boek 'Te Lijf, de kunst van het mooi ouder worden'. In april 2018 verscheen hun tweede boek en vandaag komen ze praten over hun derde boek!

- De bekende zussen Lieke en Jetteke groeide op met een spirituele moeder. In de drukke satad was jarenlang geen tijd voor de maancyclus. Zeven jaar geleden belandde Jetteke in een boerendorp in de Jura. Alle iwoners daar leven op het ritme van de maan! Nu willen de twee zussen iedereen meenmen in hun liefde voor de maan dus maakte ze de 'Mooncalender'. Bij ons komen ze er alles over vertellen!

Koffietijd: Isa Hoes, Lieke van Lexmond en meer op tv

.