Bekijk de uitzending van Koffietijd: Charly Luske, Heleen van Royen en mer terug

Do 26 november 2020 | 09:58 Koffietijd: Charly Luske, Heleen van Royen en mer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd: Charly Luske, Heleen van Royen en mer gemist? Bekijk hier naar Koffietijd: Charly Luske, Heleen van Royen en mer gemist.

Koffietijd: Charly Luske, Heleen van Royen en mer

Datum
Do 26 november 2020
Tijd
09:58 tot 11:00
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Deel-url
gids.tv/25436620

Onderwerpen van deze uitzending
- Vandaag hebben we het in Koffietijd over ontspannen. Het is inmiddels November Verwenmaand! Hoe kan je nou het beste even ontspannen? Mannen en vrouwen schijnen dit heel anders te doen. Wat kunnen wij van elkaar leren? Onze Koffieleuters, hét mannenpanel van Koffietijd, zijn te gast.

- Hoera! Heleen van Royen is dit jaar 20 jaar schrijfster! Dit viert ze met haar nieuwste uitgave 'Moeder, dochter, minnares'. Dit is een jubileumbundel met zowel columns als persoonlijke verhalen. Mooie, maar ook ontroerende verhalen. Ze vertelt er bij ons alles over.

- We vinden honden natuurlijk allemaal heel leuk, maar omgaan met een hond is vaak nog lastiger dan je zou denken. Een hond opvoeden is nog veel lastiger! Hoe pak je dit nou het best aan? Leidy Zeilstra komt bij ons in de uitzending vertellen over haar nieuwe boek: 'HELP! Een puppy!'. Ze zal in de uitzending live een demonstratie geven met een héle schattige puppy!

Koffietijd: Charly Luske, Heleen van Royen en mer op tv

.