Bekijk de uitzending van Koffietijd: Ellen van Slagmaat en meer terug

Wo 25 november 2020 | 09:58 Koffietijd: Ellen van Slagmaat en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd: Ellen van Slagmaat en meer gemist? Bekijk hier naar Koffietijd: Ellen van Slagmaat en meer gemist.

Koffietijd: Ellen van Slagmaat en meer

Datum
Wo 25 november 2020
Tijd
09:58 tot 11:03
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Deel-url
gids.tv/25430733

Onderwerpen van deze uitzending
- Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de beroemde televisieschilder Bob Ross overleed. Ter nagedachtenis aan zijn nalatenschap heeft Museum More (als eerste museum ter wereld) een volledige expositie aan het oeuvre van Bob Ross gewijd Ellen van Slagmaat werkt bij Museum More in Gorssel. Samen met haar artistiek directeur kwam zij op het idee om een Bob Ross tentoonstelling te openen. Dit hebben zij gedaan, als eerste musuem ter wereld. Ook beeldend kunstenaar Nelie Meininger is te gast.

- Vrijdag komt het album 'Jongen van de straat' uit van Frank van Etten. Van de 13 nummers op het album schreef Frank er 11 zelf. Vandaag is hij bij ons te gast.

- Kirsten Schilder vlogt haar leven op haar eigen kanaal. In haar vlogs daagt ze zichzelf uit om dingen te proberen die ze al heel lang wilde, maar nog nooit heeft gedaan. Eén van die dingen is koken. Ze is geen keukenprinses, maar ze gaat de uitdaging aan. Ze vertelt vandaag in de uitzending over de Princess Steam Aerofryer en hoe dit haar heeft geholpen.

Koffietijd: Ellen van Slagmaat en meer op tv

.