Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Di 6 oktober 2020 | 09:59 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Di 6 oktober 2020
Tijd
09:59 tot 11:12
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/25159354

Onderwerpen van deze uitzending
- Charlotte Labee is te gast. Afgelopen augustus is haar nieuwe boek 'Brainfood' uitgekomen. Hierin vertelt ze welke voeding wel/niet goed is voor je hersenen en waarom. Ze komt ons onder andere tips geven over welke voeding je moet nemen voor meer energie, een beter geheugen en tegen stress.

- Hiep hoera, Instagram bestaat 10 jaar! Wie had gedacht dat een app om foto's te delen, zo'n groot deel van ons leven zou kunnen worden? Mandy Woelkens gebruikt haar Instagram voornamelijk om haar standpunt rondom Black Lives Matter te tonen. Terwijl Saskia Weerstand voornamelijk dingen plaatst als "Mommy-vlogger". Samen met hun praten we over de impact en het bereik dat Instagram heeft.

- Manon Meijers is styliste en heeft maar één missie: zoveel mogelijk vrouwen gelukkig voor hun kast en spiegel krijgen. In haar boek Kleed jezelf gelukkig geeft ze de lezer een andere kijk op je relatie met kleding. Ze komt ons er vandaag van alles over vertellen.

- Deze hele maand staat in het teken van Oktober Woonmaand. Samen met Rachel kijken we terug op haar bouwproject. Ze woont in een jaren 30 pand en de make-over van dit koophuis is te zien op haar YouTube-kanaal. We nemen met haar de eerste stappen door van een interieurplan.

- Ook Rutger van den Broek is van de partij. Sinds september ligt Rutger zijn nieuwe bakboek in de winkels. na 8 bakboeken en een bakblog met meer dan 700 recepten bundelt hij de 100 allerbeste recepten in één boek.

Koffietijd op tv

.