Bekijk de uitzending van Koffietijd: Danny de Munk, Claudia Straatmans en meer terug

Di 29 september 2020 | 09:59 Koffietijd: Danny de Munk, Claudia Straatmans en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd: Danny de Munk, Claudia Straatmans en meer gemist? Bekijk hier naar Koffietijd: Danny de Munk, Claudia Straatmans en meer gemist.

Koffietijd: Danny de Munk, Claudia Straatmans en meer

Datum
Di 29 september 2020
Tijd
09:59 tot 11:11
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Deel-url
gids.tv/25119637

Onderwerpen van deze uitzending
- Danny is te zien in de nieuwe tv serie All Stars, hij heeft een nieuwe single 'Een man van de wereld', hij is teamcaptain van de muzikale spelshow 'Thank You For The Music' én we praten met hem over hoe hij de coronaperiode doorstaat.

- We naderen het einde van de 'September Sijlmaand' en deze sluiten we af met Claudia. In het nieuwe nummer van de Nouveau draait het om 'Style has no age'. Ook gaan we het hebben over inspirerende 50+ rolmodellen!

- Het is vandaag Dress Red Day. Een dag waarin de Hartstichting aandacht vraagt voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Cardiologen Hariette Verwey en Janneke Wittekoek schuiven bij ons aan tafel.

- Afgelopen 9 augustus was het 200 jaar geleden dat koning Willem I 's Rijksmuseum van Natuurlijke Historie oprichtte. Het is de basis van het wetenschappelijk onderzoek van Naturalis en leuk om te bezoeken voor jong en oud. Onder de titel 'Van onschatbare waarde - 200 jaar Naturalis', is het vanaf 29 september 200 dagen feest. De tentoonstelling is tot en met 17 april 2021 te bezoeken.

Koffietijd: Danny de Munk, Claudia Straatmans en meer op tv

.