Bekijk de uitzending van Koffietijd: Arthur Japin, Jan Heemskerk en meer terug

Do 17 september 2020 | 09:59 Koffietijd: Arthur Japin, Jan Heemskerk en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd: Arthur Japin, Jan Heemskerk en meer gemist? Bekijk hier naar Koffietijd: Arthur Japin, Jan Heemskerk en meer gemist.

Koffietijd: Arthur Japin, Jan Heemskerk en meer

Datum
Do 17 september 2020
Tijd
09:59 tot 11:11
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Deel-url
gids.tv/25058735

Onderwerpen van deze uitzending
- Arthur Japin komt langs om te praten over zijn nieuwe boek 'Mrs. Degas' dat op 1 september is verschenen. Hoe is dit boek ontstaan, hoe heeft hij de Coronatijd doorstaan en wat is het mooiste van het schrijfproces?

- Jan Heemskerk zal elke woensdag bij ons aanschuiven om de laatste artikelen in vrouwenbladen te bespreken.

- Dinsdag 22 september is het vijftig jaar geleden dat Toppop voor het eerst op televisie te zien was. De afgelopen weken is er al veel media aandacht geweest voor het aankomende jubileum van het programma. Zo kwam er een vijfdelige serie 'Het beste van Toppop' uit en op twee september was er een documentaire 'Het verhaal van 50 Jaar Toppop' te zien.

- In het TextielMuseum in Tilburg kun je binnenkort in de schoenen staan van een designer. Op de nieuwe state-of-the-art breimachine kun je vanaf 26 septemberje eigen gepersonaliseerde designer sokken en sjaals laten breien. Hiermee biedt het TextielMuseum bezoekers de kans aan de slag te gaan in het TextielLab: het volledig uitgeruste ontwikkelcentrum waar veel bekende ontwerpers kind aan huis zijn.

Koffietijd: Arthur Japin, Jan Heemskerk en meer op tv

.