Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 5 maart 2020 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 5 maart 2020
Tijd
10:00 tot 11:15
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2020
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23901656

Onderwerpen van deze uitzending

-
De winnares van het programma Heel Holland Bakt, Anouk Glaudemans, staat vandaag bij ons in de keuken om samen met Hidde iets heerlijks te maken. Zij mag zich nu de beste thuisbakker van Nederland 2019-2020 noemen dus hoe leuk is het dat ze dat bij ons nog een keer komt laten zien?!

-
Marcel Brienne is gezondheidsdeskundige en inmiddels een bekend gezicht bij Koffietijd. Vandaag geeft hij ons weer een tip mee.

-
Wie van wijn houdt, houdt van Harold Hamersma. Hij heeft meer dan dertig wijnboeken geschreven en recenseert elke week in Het Parool en NRC. Sinds kort is ook zijn 'andere' boek uit dat gaat over zijn kleurrijke famillie en zijn jeugd.

-
Soulzanger Steffen Morrison was nog niet zo heel lang geleden te gast bij ons maar hij heeft nu zijn nieuwe clubtour aangekondigd en dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Hij treedt voor ons op met zijn nieuwe single 'Positivity'.

-
Jaa ze zijn er weer! De Koffieleuters van Koffietijd. Jan Heemskerk, Guido Spek en Bastiaan Ragas hebben het over vrouwen aan de top. Ondanks het feit dat afgelopen jaar het aantal vrouwen met topfuncties is gestegen, groeit juist de salariskloof tussen man en vrouw. Het blijft een discussiepunt. Hoe staan onze mannen hierin?

Koffietijd op tv

.