Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Di 3 maart 2020 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Di 3 maart 2020
Tijd
10:00 tot 11:15
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2020
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23893177

Onderwerpen van deze uitzending

-
Ruth Jacott heeft een nieuwe single uit en staat sinds 4 februari in het theater met haar concertreeks Ruth Live. Hier brengt ze samen met de succesvolle Marcel Fisser Band een nieuw repertoire dat speciaal voor haar is geschreven. Vandaag is Ruth bij ons in de studio en vertelt ze niet alleen meer over Ruth Live maar komt zij ook optreden!

-
Op woensdagavond 4 maart wordt de eerste aflevering uitgezonden van een nieuwe serie 'Op Goed Geluk'. De serie, die voor het eerst werd uitgezonden in 1987 bij de TROS, staat bekend als het eerste echte datingprogramma van Nederland. Dit keer wordt de serie gepresenteerd door niemand minder dan Paul de Leeuw. Paul schuift vandaag bij ons aan en vertelt hier alles over!

-
Door de werkdruk, het lerarentekort en de salarissen staat de kwaliteit van het onderwijs in Nederland onder druk. Stichting leerKRACHT is in het leven geroepen om het onderwijs te verbeteren. Jaap Versfelt, directeur van deze stichting, bedacht de speciale onderwijsmethode leerKRACHT, waarbij leerkrachten van elkaar leren en samenwerken met leerlingen aan het onderwijs. Er maken inmiddels zo'n 896 scholen gebruik van deze aanpak/methode. Afgelopen dinsdag kreeg de stichting een eenmalige schenking van 1 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij om de komende twee jaar nog meer scholen in aanraking te laten komen met leerKRACHT. Vandaag schuift hij samen met basisschoollerares Lotte Leijdekkers aan, die met leerKRACHT werkt en vertellen zij hier meer over!

Koffietijd op tv

.