Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Di 28 januari 2020 | 09:59 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Di 28 januari 2020
Tijd
09:59 tot 11:12
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23687411

Onderwerpen van deze uitzending

-
Karen Soeters is in eerste instantie dierenbeschermer. Daarnaast is ze spreker en oprichter van AnimalsToday.nl & House of Animals. De verhalen van mensen die dieren altijd te hulp schieten mogen ook wel eens verteld worden. Daarom schuift Karen samen met wolvenkenner Diederik van Liere aan bij Koffietijd.

-
Janny van der Heijden is culinair journalist en bij het grote publiek vooral bekend als jurylid bij Heel Holland Bakt. Maar ze is ook een enorme serviesverzamelaar. En nu werd de door haarzelf ontworpen serviescollectie Sharing Moments eind januari gelanceerd! Ook bracht ze vorige week twee kookboeken uit.

-
Tibor Lucács is acteur en vooral bekend door zijn rol in Nieuwe Buren, Divorce en Moordvrouw. Hij komt praten over zijn rol in de telefilm Hallali, Kees en Co. Én we hebben het over zijn relatie met Hadewych!

Koffietijd op tv

Dieren kunst buren uitzending gezondheid oprichter tuin mode cultuur acteur schrijver heel holland bakt journalist culinair journalist holland relatie loretta culinair koffietijd lifestyle divorce publiek magazine janny van der heijden loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull nieuwe buren seizoen moordvrouw week deze van der heijden.