Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Vr 20 december 2019 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Vr 20 december 2019
Tijd
10:00 tot 11:00
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23471083

Onderwerpen van deze uitzending

-
De familie Froger is er vandaag bij Koffietijd! Natasja en René Froger zijn te gast en samen met hun zoons Didier en Maxim en Natascha en Danny, de kinderen van René Froger, komen ze praten over kerst. Ook vertellen ze over hun nieuwe wensprogramma 'Lieve Frogers' en vertelt René Froger over De Toppers.

-
Karen Hitchske is Managing Director van de YY Foundation. Karen komt uit München, Duitsland, en werkt sinds 2012 voor de YY Foundation. Voor de Foundation is ze een aantal keer in Colombia geweest. Karen is eind oktober teruggekomen van haar laatste bezoek aan Colombia en heeft toen mooie resultaten gezien van de projecten. Haar ervaringen over Colombia en het werk van de YY Foundation in Colombia zal ze met ons delen.

-
Marco Budding is marketing director bij Droomparken. Marco presenteerde samen met Corine Boon het televisieprogramma Droom van een Tweede Huis waarin hij advies gaf aan deelnemers die op zoek waren naar een vakantiewoning. Marco Budding schuift aan in Koffietijd om vakantietips te geven!

Koffietijd op tv

.