Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Di 17 december 2019 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Di 17 december 2019
Tijd
10:00 tot 11:09
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23457979

Onderwerpen van deze uitzending

-
Mariana Verkerk schopte het in Expeditie Robinson tot de halve finale. We kletsen met haar bij. Daarnaast gaan we het hebben over haar 'werkfamilie'. Hoe en met wie viert zij Kerst in haar drukke bestaan? En hoe onderhoudt ze haar vriendschappen op zo'n afstand? Samen met haar 'werkfamilie' schuift ze aan bij Koffietijd om hun hoogtepunten van het afgelopen jaar te bespreken.

-
Patrick Martens komt ons bijpraten over dé kerstfilms en series van dit moment.

-
Rudi Hemmes 96 jaar oud en is oud-Engelandvaarder. Hij was 17 jaar oud toen de oorlog uitbrak. Hij vertelt over de gebeurtenis en roept andere getuigen op om ook hun verhaal te doen. Op initiatief van het vfonds, dat zich jaarlijks inzet voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg is begonnen metde productie van één van de grootste oorlogsfilms van de afgelopen 10 jaar. De film komt in 2020 in de bioscopen. Mark van Eeuwen is producent van de film en schuift ook aan om erover te vertellen.

-
Mika is onze beauty specialist! Hij geeft vandaag weer goede tips voor tijdens de feestdagn! Want hoe zorg je nu dat je haar niet uitzakt tijdens het kerstdiner? En hoe zorg je dat je krullen houdbaar blijven?

Koffietijd op tv

.