Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Vr 22 november 2019 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Vr 22 november 2019
Tijd
10:00 tot 11:08
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23304324

Onderwerpen van deze uitzending

-
Op 25 november 1975 werd Suriname onafhankelijk. Met drie Surinaamse vrouwen uit verschillende generaties, Evita Mac-nack, Carol Rock en Noraly Beye, praten we over de betekenis van Suriname in hun leven. Ook besteden we aandacht aan De Grote Surinametentoonstelling die momenteel te zien is in de Nieuwe Kerk.

-
Nick en Simon komen langs om over hun kerst-tour te praten en komen ook twee kerstliedjes zingen De heren trekken in de donkere dagen voor Kerst langs een beperkt aantal theaters om daar samen met hun band sfeer en warmte te brengen. Ze brengen in het theater een keuze uit hun eigen sfeervolle kerstrepertoire aangevuld met bekende kerstklassiekers in een intieme setting!

-
Zamarra Kok weet alles van schoonmaken en opruimen! Vandaag komt ze bij Koffietijd schoonmaak- en opruimtips geven om goed voorbereid de feestmaand in te gaan.

Koffietijd op tv

Vrouwen kunst theater nieuwe kerk uitzending gezondheid kerk warmte tuin mode cultuur suriname schrijver schoonmaken rock nick en simon kerst kerstliedjes 1975 onafhankelijk loretta generaties koffietijd lifestyle magazine loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull carol seizoen deze sfeer.