Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 21 november 2019 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 21 november 2019
Tijd
09:58 tot 11:03
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23296934

Onderwerpen

-
Kim Feenstra heeft op dit moment haar eigen realityserie: LIFE OF KIM. In de serie op Videoland maakt Kim de balans op in haar leven. In Koffietijd vertelt ze er meer over.

-
Mike Peterson was de finalist van het programma Topper Gezocht. Hij treedt op 9 december op in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Hij doet dit samen met zijn volledige concert. Dit is voor hem een droom die in vervulling gaat!

-
Claudia Straatmans en Hilde Veeren schuiven aan om te praten over de mode voor de feestmaand! Glitter, glamour en heel veel pailetten! Waarmee kunnen we aanvallen op het kerstdiner? En wat dragen de hoofdredacteuren zelf?

-
Yora Rienstra gaat het theater in om de voorstelling UP te spelen. In de voorstelling krijgen we een kijkje in het hoofd van iemand die bipolair is.

Koffietijd op tv

Kunst theater concert gezondheid tuin mode scheveningen cultuur schrijver videoland circustheater voorstelling serie droom loretta afas koffietijd kim feenstra hilde gezocht lifestyle hoofd magazine loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull yora rienstra dragen peterson aanvallen life seizoen glitter rienstra.