Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Wo 20 november 2019 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Wo 20 november 2019
Tijd
10:00 tot 11:08
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23291677

Journalist Carol Rock schuift aan om te kletsen over IDFA en de speciale vrouwen route die ze dit jaar opgezet hebben. Ook nemen zij twee favoriete documentaires mee die te zien zijn tijdens dit evenement.

Synthia Stoffer heeft één missie: vrouwen sterker en zelfbewuster maken. Niet alleen door ons fysieke zelfverdedigingstechnieken te leren, maar ook door mentaal weerbaarder te worden. Vorige week deelde ze bij ons haar verhaal en gaf tips uit haar eigen zelfverdedigingsprogramma, dat ze met haar persoonlijke ervaring en vechtsportervaring heeft opgezet. Vandaag geeft ze ons weer een aantal praktische tips om jezelf te verdedigen.

Jelle de Jong is nu te zien in de bioscoopfilm De Brief voor Sinterklaas , draait nu opnames voor een serie voor de NPO en staat zes keer per week op de planken bij de musical Soldaat van Oranje. Hij komt ons alles over zijn drukke leven vertellen!

Sef Thissen is een Nederlandse zanger in het operagenre. Hij organiseert ieder jaar Viva Classic Live in Venlo: een klassiek concert in de buitenlucht. Na de zevende editie kwam er een idee voor een kerstconcert! Dit jaar vindt de tweede editie van dit kerstconcert plaats! Samen met Dennie Christian komt Sef er alles over vertellen bij Koffietijd!

Koffietijd op tv

Vrouwen kunst oranje live concert klassiek gezondheid soldaat tuin mode cultuur schrijver rock musical journalist sinterklaas idfa soldaat van oranje serie opgezet dennie route loretta opnames classic koffietijd viva lifestyle zanger magazine dennie christian jelle de jong loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull carol seizoen bioscoopfilm week de jong stoffer.