Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 14 november 2019 | 09:57 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 14 november 2019
Tijd
09:57 tot 11:00
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23255725

John Williams staat op dit moment in de theaters met de voorstelling R&B Oldskool Hits Part Two. In de voorstelling presenteren zangers en zangeressen als Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane en Omri Tindal onder begeleiding van een liveband de bekendste R&B hits uit de jaren negentig. John zingt zelf niet, hij praat de avond aan elkaar met persoonlijke herinneringen en anekdotes uit de jaren negentig. Wij willen natuurlijk alles weten over deze voorstelling!

Kelly Weekers werkte tijdens haar middelbare school in de horeca waar ze gescout werd door modellenbureaus. Dit was het begin van haar carrière als model. In 2018 schreef ze haar eerste boek Happy Life 365 dat na één week in de top 5 van de bestsellerlijst binnenkwam. Na Kelly's bestseller Happy Life 365 van vorig jaar, komt in november haar tweede boek Happy Lifehacks 365 uit. Ze komt er alles over vertellen!

Eline de Ruig is onze eigen musicalkenner. Samen met musicalacteur en theaterdirecteur Michael van Hoorne schuift ze aan om het te hebben over de populariteit van kindermusicals!

Koffietijd op tv

Kunst gezondheid tuin mode cultuur schrijver loretta koffietijd lifestyle magazine loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull seizoen.