Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Vr 8 november 2019 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Vr 8 november 2019
Tijd
10:00 tot 11:06
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/23220859

Dit najaar bestaat Kinderen voor Kinderen 40 jaar. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober is dit gevierd met vier grote shows in Ahoy. Zaterdag 9 november is de show te zien op tv, om 19.25 bij Zapp. Samen met de twee Kinderen voor Kinderen presentatoren Ridder van Kooten en Anne Appelo blikken we terug op de afgelopen veertig jaar én de jubileumshows. En we sluiten af met een optreden!

Makkie Mulder is al decennia lang eindverantwoordelijk voor menig groots (vrouwen)blad in ons land, zoals de Libelle, VT Wonen en Delicious. Ook is ze één van de vakjuryleden van Het Gouden Kookboek. Makkie Mulder heeft met 4 andere juryleden de winnaar gekozen en vertelt ons waarom dit de grote winnaar is en aan welke eisen een Gouden Kookboek moet voldoen.

Op de vooravond van de Kookboekenweek, donderdag 7 november, vindt voor de derde keer de Avond van Het Gouden Kookboek plaats. Op dit smakelijke feest komt de hele kookboekenwereld samen en reikt de vakjury Het Gouden Kookboek uit. Indorock van Vanja van der Leeden, waar haar man Remko Kraaieveld de foto's voor heeft gemaakt, is genomineerd.

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess vormen de cast van de nieuwe theaterproductie Mijn man begrijpt me niet. Het is een komedie vol herkenbare situaties en humor voor vrouwen onder elkaar. Ze spelen nog tot maart 2020.

Koffietijd op tv

.