Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Wo 11 september 2019 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Wo 11 september 2019
Tijd
09:58 tot 11:05
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/22887193

Julia Tan is creative producer en mede-eigenaar van Concess, een bedrijf dat YouTube series bedenkt en maakt voor YouTubers. Je zou haar kunnen kennen van het tv- programma Dance Dance Dance waar ze 5 jaar geleden samen met haar vader, Humberto Tan, aan mee deed. Nu is Julia samen met haar vader Humberto te zien in TANtoe Muzikaal, een YouTube-programma dat ze zelf heeft geproduceerd. Iedere week schuift er een andere bekende gast aan waarmee ze het muziekspel spelen dat bij de familie Tan thuis ook altijd gespeeld wordt: met een gegeven woord/artiest een bestaand liedje weten te zingen.

Lisa Loïs gaat dit najaar het theater in met haar tour Lisa Loïs Sings: Adele. In 2018 speelde ze de uitverkochte tour al op poppodia. Daarnaast staat ook haar eigen muziek niet stil. Dat ze een nieuwe stijl heeft, hoorden we begin dit jaar al in Koffietijd. Ze komt dan ook bij ons langs om haar nieuwste nummer te zingen!

In het feelgood programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Met hulp van Patty Brard laten vrienden en familie, zonder dat de eigenaren het weten, dierbare en unieke spullen zo goed als nieuw maken. Bij elk voorwerp hoort een bijzondere herinnering of emotioneel verhaal, waardoor de ontlading des te groter is als de eigenaar zijn voorwerp plotseling terugziet in de oude, oorspronkelijke staat. Verder is Patty nog met veel meer leuke dingen bezig waar we erg benieuwd naar zijn.

Ruud de Wild is radio-dj, presentator en kunstenaar. Iedere maandag t/m vrijdag is Ruud tussen 16.00 en 18.00 uur te horen met zijn eigen middagshow op NPO Radio 2: 'De Wild in de Middag'. Voor NPO Radio 2 en KRO-NCRV presenteert hij daarnaast de podcast 30 MINUTEN RAUW. Podcasts worden steeds populairder. Wat maakt het dat we er massaal naar luisteren, terwijl we steeds drukker zijn? We bespreken het met Ruud de Wild, Luuk Ikink en zijn vrouw Simone Wijnands.

Koffietijd op tv

.