Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 9 mei 2019 | 09:59 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 9 mei 2019
Tijd
09:59 tot 11:06
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/22221022

Het gaat goed met Tim Douwsma! Eind april heeft hij een nieuwe single uitgebracht: Jij gaat met me mee. Daarnaast wordt Tim vader! Het is dus hoog tijd om eens even goed bij te praten met hem. Hoe verloopt de zwangerschap van zijn vriendin? En hoe ziet hij de toekomst voor zich?

Negen BN'ers die op tv hun ziel en zaligheid leggen in iets dat ze nóg niet goed kunnen, namelijk: zingen! En daarbij worden ze ook nog eens beoordeeld door een vakjury, je moet het maar durven! Ze doen dit in It Takes 2, onder de bevlogen leiding van... Winston Gerschtanowitz. Samen met Gordon presenteert hij het vierde seizoen van It Takes 2. Hoe vindt Winston het om deze show met - zijn ooit rivaal - Gordon te presenteren? En Winston zat ooit in een boyband. Kan hij zelf nog een beetje zingen?

Koffieleuters Jan en Charly zijn er weer en ze hebben versterking meegenomen in de vorm van niemand minder dan Rick Brandsteder. We gaan het met hen hebben over financiën. Geld is een van de grootste relatiekillers en daarom is het goed om dit eens met onze mannen te bespreken. Waar vroeger (getrouwde) stellen al hun geld op een bulk gooiden, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Veel stelletjes hebben een eigen bankrekening en soms alleen een gezamenlijke rekening voor de vaste lasten. Moet je aankopen verantwoorden naar je partner? Waar moet je afspraken over maken? En trouwen in gemeenschap van goederen, is dat nog wel van nu?

Koffietijd op tv

.