Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 7 maart 2019 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 7 maart 2019
Tijd
09:58 tot 11:00
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/21889023

In aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij is Het Prins Claus Fonds verrast met een extra bijdrage van 1.305.000 euro. Deze bijdrage gaat naar een nieuw project van het Prins Claus Fonds: Amplifying Creative Voices. In dit project gaat het Prins Claus Fonds 20-25 individuele artiesten en kritische denkers steunen in het laten horen van hun stem, om zo bij te dragen aan het recht op vrijheid van creatieve expressie. Directeur Joumana El Zein Khoury schuift aan om over dit project te vertellen.

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Elke dag sterven er 57 vrouwen aan. Daarom wordt hier vanaf aanstaande maandag volop aandacht aan besteed door middel van de campagne Hart voor je Hart. Janneke Wittekoek is cardioloog en directeur van Het HeartLife Team (een expertise centrum voor hart en gezondheid). Ook heeft ze een boek geschreven over het vrouwenhart.
Een hoog cholesterol is een risicofactor voor hart- en vaatziekten. DA organiseert daarom in maart voor het eerst een cholesterol check in hun drogisterijen. Lotte Blokzijl komt ons alles vertellen over deze Hart voor je Hart campagne!

Frans Duits komt zijn nieuwe single Met Hart en Ziel live zingen in de studio. Ook praten we met hem over het verlies van zijn vader afgelopen zomer en zijn plannen voor de toekomst.

Koffietijd op tv

Vrouwen doodsoorzaak kunst loterij live campagne gezondheid prins hart- en vaatziekten vrijheid artiesten zomer tuin cultuur lotte cardioloog schrijver gala blokzijl centrum postcode loterij project claus loretta single vaatziekten koffietijd cholesterol geld lifestyle prins claus plannen boek loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull duits dragen team hart vader nationale fonds seizoen studio verlies directeur deze.