Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Wo 6 maart 2019 | 09:59 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Wo 6 maart 2019
Tijd
09:59 tot 11:06
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/21883682

De komst van het voorjaar staat van oudsher gelijk aan een grote schoonmaak in huis. Opruimen/'ontspullen' is nu hip én in elk seizoen goed voor je geest. Nederland is massaal aan het opruimen geslagen door de Netflix-serie Tidying Up with Marie Kondo. Maaike is vanaf kinds af aan al bezig geweest met opruimen en is sinds 2017 gecertificeerd KonMari consultant en eigenaar van Lessons in Harmony. Als opruimcoach begeleidt ze cliënten om een georganiseerde leefomgeving te creëren, waarin rust en harmonie centraal staan. Om de grote voorjaarsschoonmaak wat georganiseerder en makkelijker te maken, komt Maaike vertellen hoe je volgens de Marie Kondo methode een georganiseerde leefomgeving kan creëren.

Isa Hoes komt met een nieuw boek genaamd Het is je Moeder een bloemlezing van fragmenten over moeders uit de Nederlandstalige literatuur. Er komen schrijvers voorbij als Kader Abdolah, Griet op de Beeck en Adriaan van Dis. Ze schuift aan bij Koffietijd om te vertellen over haar nieuwe boek en het moederschap.

Koffietijd op tv

Kunst nederland gezondheid tuin cultuur schrijver fragmenten literatuur hoes schrijvers voorjaar moeders schoonmaak methode loretta makkelijker adriaan koffietijd geest lifestyle boek isa hoes adriaan van dis kader abdolah loretta schrijver pernille la lau quinty trustfull moeder griet op de beeck seizoen opruimen geslagen rust.