Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Di 5 maart 2019 | 09:59 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Di 5 maart 2019
Tijd
09:59 tot 11:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Quinty Trustfull
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/21878139

Acteur en presentator Patrick Martens schuift weer bij ons aan om al het entertainmentnieuws van de afgelopen dagen met ons te delen. Hij vertelt onder andere over de laatste uitzending van RTL Late Night, het Goed Geld Gala en tips voor nieuwe series en films.

Acteur Victor Reinier heeft vele rollen op zijn naam staan. Zo speelde hij bijvoorbeeld in Baantjer en de razend populaire serie Flikken Maastricht. Al 13 seizoenen lang speelt hij daar de rol van Floris Wolfs. Vanaf donderdag 7 maart is Victor te zien in het theater met het stuk Een Goed Mens. Samen met Jules Croiset speelt hij de voorstelling die gaat over een psychiater die zijn praktijk sluit en nog een laatste bezoek krijgt van een intrigerende man.

Summer de Snoo is met haar 9 jaar al een internationaal topmodel. Ze tekende afgelopen januari een 3-jarig modellencontract bij IMG Models in New York. Binnenkort verhuist de hele familie naar New York voor de modellencarrière van Summer. Daarnaast is ze ook genomineerd voor een Kids Choice Award. In Koffietijd vertelt Summer hoe het is om model te zijn en over haar nominatie voor een Kids Choice Award.

Koffietijd op tv

.