Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 4 oktober 2018 | 09:59 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 4 oktober 2018
Tijd
09:59 tot 11:07
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/21048867

Vanaf vrijdag staat Stef Bos weer in de theaters met de reprise van zijn voorstelling KERN. Stef Bos is zanger en komt een stukje bij ons spelen in de studio. Ook komt hij praten over over de kern van zijn voorstelling.

Janice weet natuurlijk alles over mode. In juni dit jaar verscheen zijn eerste boek Mode is niet moeilijk. Hij geeft antwoord op de vraag: wat moet ik aan? Zijn beste tips komt hij bespreken in Koffietijd.

Karen Soeters is directeur van House of Animals. Op woensdagavond 3 oktober vond voor de 2e keer het House of Animals gala plaats. Mediaproducties die aandacht aan dieren en dierenwelzijn besteden zijn de afgelopen weken aangemeld en alle nominaties werden op dat moment getoetst om per categorie een winnaar te kiezen. Tijdens deze feestelijke avond werden de winnaars beloond worden met de Gouden Vogel. Donderdag 4 oktober is het dierendag en daarom is Karen te gast.

Koffietijd op tv

Dieren kunst gezondheid vogel tuin mode cultuur winnaar voorstelling dierendag gala winnaars nominaties gouden koffietijd lifestyle zanger boek stef bos reprise seizoen avond vrijdag studio directeur.