Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 12 april 2018 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 12 april 2018
Tijd
10:00 tot 11:08
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/19998248

Op 9 april startte Cartoon Network een anti-pestencampagne in samenwerking met De Kindertelefoon. Dit jaar is Brownie Dutch ambassadeur van deze anti-pestcampagne. De campagne met het thema ‘Iedereen is anders’, belicht de verschillende familieachtergronden van kinderen. Brownie wil graag de wereld een beetje mooier maken door zijn bekendheid te gebruiken om moeilijke onderwerpen onder de aandacht van Nederlanders te brengen. En Brownie heeft nog meer nieuws, want er is ook weer nieuwe muziek op komst. Volgende week brengt hij zijn nieuwe single ‘SummerBreeze’ uit! In Koffietijd vertelt Brownie Dutch ons alles over zijn ambassadeurschap én zijn nieuwe single.

We duiken in de wereld van podcasts. Postcast zijn een soort radioprogramma’s op het internet. De meeste zijn gratis en hebben meerdere afleveringen. De inhoud van zo’n podcast kan van alles zijn, van podcasts waar het nieuws wordt besproken tot podcasts die over opvoeding gaan. In de VS zijn de podcasts al super populair, maar ook in Nederland stijgt de populariteit. Anne is een echte podcastfanaat. Hij is eigenaar van podcastplatform Dag & Nacht Media. Het platform bundelt Nederlandse podcast en helpt makers bij het maken ervan.In Koffietijd vertelt Anne ons alles over podcasts!

Op 27 maart verscheen het nieuwe boek van Henk Van Straten ‘Berichten uit het tussenhuisje.’ In zijn boek beschrijft hij hoe zijn leven eruitziet nadat hij uit zijn huwelijk is gestapt. Henk heeft intussen al aardig wat boeken op zijn naam staan. Zijn nieuwe boek is niet het eerste boek waarin hij over zijn eigen leven schrijft. In 2017 schreef hij het boek ‘We zeggen hier niet halfbroer’, een boek over zijn jeugd. In Koffietijd vertelt Henk meer over zijn nieuwe boek.

Koffietijd op tv

.