Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 7 december 2017 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 7 december 2017
Tijd
09:58 tot 11:03
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/19165528

Vandaag maakt het Instituut voor de Nederlandse Taal het meest ergerlijke woord van 2017 bekend. Reden genoeg om onze Nederlandse taal eens te bespreken met twee bevlogen taal-freaks, Vivien Waszink is taalkundige en Inger Hollebeek is oprichter van het platform Taalvoutjes.

Jochem van Gelder komt op de koffie! Hij presenteert vanaf zaterdag het nieuwe programma Later als ik groot ben op RTL4. Voor het programma kunnen kinderen uit groep zeven en acht zich opgeven. Samen met Jochem gaan zij zich verdiepen in hun droomberoep. Jochem is super enthousiast, het voelt voor hem echt weer als Willem Wever.

Iedereen kent het wel, het behoort al decennia tot de meest gelezen boeken ter wereld, het dagboek van Anne Frank: Achter het Huis. De manier waarop zij haar gedachten en ervaringen opschreef, blijft jong en oud intrigeren. Vandaag Schuiven Cees Geel en Hajo Bruins aan in Koffietijd, zij spelen in de nieuwe, eigentijdse bewerking van de dagboeken van Anne Frank en vertellen ons meer over dit toneelstuk.

Koffietijd op tv

.