Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 25 mei 2017 | 10:00 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 25 mei 2017
Tijd
10:00 tot 11:06
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/17903258

Vandaag onder andere in Koffietijd:

- Manuel Venderbos

Manuel Venderbos gaat los! Zo is hij sinds kort het gezicht van het nieuwe online platform Telegraaf VNDG waar hij het nieuwe programma Hotelpolitie presenteert. Daarnaast is hij vanaf 1 juni te zien in het programma Celebrity stand-up comedian.

- Xelly Cabau

Niemand minder dan Xelly Cabau van Kasbergen, de welbekende zus van Yolanthe, komt ons alles vertellen over de laatste haartrends. Deze trends verwerkte ze onlangs tot een prachtig boek, genaamd Hair!

- The Dad

Jan Heemskerk, onze vrouwenfluisteraar, komt dit seizoen voor de laatste keer langs en dit keer komt hij samen met zijn goede vriend Selwyn Senatori. Met Marcel Langedijk hebben zij een opvoedboek geschreven, getiteld The Dad, waarover ze ons alles komen vertellen.

- Rijksmuseumconcert

Een droom komt uit in het Rijksmuseum. Je kan niet alleen genieten van kunst, maar ook van muziek! Het museum fungeert namelijk als concertzaal, waarbij instrumenten tot leven worden gebracht! Vandaag meer over het Rijksmuseum!

- Koken met Caspar

Ook onze Caspar is weer van de partij en maakt een Mexicaanse salade met roodbaarsfilet!

- Spierpijn

Marcel en Pernille gaan er weer gezellig op uit. Dit keer gaan ze voor een sportief uitje! Maar ook één waar ze flink spierpijn van kunnen krijgen… Waar wordt die spierpijn eigenlijk door veroorzaakt? Marcel legt het vandaag uit!

- ANWB

Vivian verkent Zeeland op de fiets! Het Hollandse landschap is ontzettend gevarieerd en zó mooi! Perfect om te ontdekken op de fiets. Vandaag doet ze mee met het Knooppuntenspel, welke speciaal voor het Hemelvaartsweekend is georganiseerd. Kijk mee!

Koffietijd op tv

Rijksmuseum kunst museum zeeland fiets anwb schrijver koken instrumenten comedian droom loretta landschap koffietijd sportief yolanthe heemskerk platform boek vriend jan heemskerk loretta schrijver manuel venderbos pernille la lau quinty trustfull celebrity telegraaf telegraaf vndg concertzaal.