Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 16 maart 2017 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 16 maart 2017
Tijd
09:58 tot 11:02
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/17448089

Vandaag onder andere in Koffietijd:

- Sigrid ten Napel

Sigrid ten Napel was al in veel kaskrakers en succesvolle televisieseries te zien, maar nu staat ze voor de allereerste keer op het toneel! Vanaf deze week is Sigrid te zien in het toneelstuk De Meeuw van Anton Tjechov. Ze komt vandaag langs om ons álles te vertellen over de voorstelling en haar eerste ervaringen met theater.

- Ebru Umar & Roos Schlikker

Gister was het zover: iedereen met een stempas kon naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Journalisten Ebru Umar en Roos Schlikker schuiven vandaag aan om met ons te praten over de verkiezingsuitslagen!

- Koken met Caspar

Iedereen is dol op snacken, maar helaas zijn de meeste tussendoortjes niet goed voor je. Vandaag laat Caspar je echter zien dat je ook kunt snacken zonder schuldgevoel! Hij maakt namelijk een pantosti: zijn absolute favoriet én een gezonde snack!

- Jules Unlimited

Na twaalf jaar is het eindelijk zover: het iconische wetenschapsprogramma Jules Unlimited is terug op tv! We vieren het met de nieuwe gezichten van het programma: Eva Koreman, Maurice Lede en Jamie Trenité. Kijken dus!

- Bestemming

Het programma Bestemming… gaat weer van start! Ambassadeur Martijn Krabbé ging op reis naar Kampala in Oeganda en bezocht daar een project van Hivos. Deze stichting probeert samen met lokale partners kinderen weer naar school te laten gaan en zo kinderarbeid tegen te houden. Martijn vertelt ons vandaag meer over zijn bijzondere reis.

- Lentekuur

Na de donkere dagen waarop we veel binnen zitten, vaak minder beweging krijgen en machtige stamppotten eten, is het tijd voor een lenteboost! Lekker fris en vol energie de lente tegemoet, dat doen we deze week, samen met Hetty, in de aanloop naar de A.Vogel Lentekuur!

Koffietijd op tv

.