Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Vr 18 november 2016 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Vr 18 november 2016
Tijd
09:58 tot 11:00
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/16676143

We sluiten de week af met muziek van niemand minder dan René Froger, praten over kunst met Judith Osborn én gaan het hebben over imperfectie in de modellenindustrie! Benieuwd? Lees dan snel verder!

- René Froger

Niemand minder dan René Froger sluit de week spetterend af. We gaan het hebben over zijn nieuwe Nederlandstalige album én zullen genieten van zijn heerlijke stem!

- Judith Osborn

Judith Osborn maakt wekelijks op RTLZ samen met een bekende Nederlander een schilderij. Deze schilderijen worden op Catawiki geveild. We praten vandaag bij met Judith over haar schilderijen en deze bijzondere samenwerking.

- Imperfectie

Nike, Hema, Dove en ook Zeeman hebben al met zogenaamde imperfecte modellen gewerkt. Vandaag praten we over het gegeven dat mooi zijn meer is dan alleen ‘het uiterlijk’. Het gaat om het gehele plaatje en we hoeven ons niet te identificeren met het ideaalbeeld.

- Caspar

Ook onze Caspar zal weer een heerlijk Italiaans gerecht voor ons klaarmaken!

- Het oog

Een geïrriteerd, branderig gevoel en soms wat wazig zien. Het zijn een aantal symptomen van droge ogen. Niet zo erg misschien als je dat heel af en toe eens hebt, maar 1,3 miljoen Nederlanders hebben eigenlijk continu last van zeer droge ogen. Vandaag praten we erover met een deskundige van A. Vogel!

- Wereld Toilet Dag

Vandaag is het wereld toilet dag. Elbrich van Simavi komt vertellen over de projecten van Simavi in Oeganda en Kenia. Zij zorgen daar namelijk voor veilige toiletten: hét medicijn tegen armoede. Samen met lokale partners werken zij aan veilige en schone toiletten. Zo proberen zij het aantal sterfgevallen veroorzaakt door diarree als een gevolg van onveilige toiletten terug te dringen. Ieder jaar sterven er hierdoor namelijk zo’n 280.000 mensen; een schrikbarend aantal.

- Bakken met Koopmans

Ook zullen de bakexperts van Koopmans ons weer voorzien van bakinspiratie voor het weekend. Vandaag gaan we aan de slag met vers witbrood!

Koffietijd op tv

.