Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Do 10 november 2016 | 09:58 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Do 10 november 2016
Tijd
09:58 tot 11:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/16623677

Het is alweer donderdag! We gaan er weer een mooie ochtend van maken met veel gezellige gasten en goede gesprekken! Ook mogen we weer gaan genieten van het heerlijke eten van onze Caspar. Benieuwd wie er aanschuiven? Lees het alvast hier!

- Berget!

Niemand minder dan soul-lady Berget Lewis komt op de koffie! We hebben het over haar nieuwe theatertour en worden getrakteerd op een muzikaal optreden!

- Groente Challenge

Deze week gaan we met elkaar de Groente Challenge aan om nóg meer groente binnen te krijgen dan onze reguliere dagelijkse hoeveelheid. Vandaag zal in het teken staan van gezonde middagsnacks!

- Depressie bij jongeren

1 op de 15 jongeren heeft last van een depressie. Helaas rust er een enorm taboe op dit onderwerp en verzwijgen jongeren vaak dat zij er last van hebben. Een zorgwekkende constatering. We praten erover in Koffietijd!

- Caspar in de keuken

Ook onze Caspar staat weer in de keuken om een heerlijk gerecht te bereiden.

- Wat te doen tegen keelpijn?

De dagen worden steeds kouder en dat betekent dat de verkoudheid weer bij ons op de stoep staat! Eerder hebben we het met Marcel van A. Vogel gehad al over de verstopte neus, vandaag zullen we het hebben over keelpijn!

- Bakken geblazen

Ook besteden we weer aandacht aan de bakdames van De Koffietijd Bakwedstrijd!

- Grijs, Groen en Gelukkig
I
VN organiseert ieder jaar het project Grijs Groen en Gelukkig ; een activiteit voor ouderen, zodat zij een dagje lekker van de natuur kunnen genieten. Aangezien donderdag 10 november de dag van de mantelzorger is, organiseert IVN een activiteit voor de mantelzorger in plaats van de ouderen. Op dinsdag 8 november organiseerde verzorgings- en verpleeghuis Het Zand een activiteit: wandelen op het landgoed. Onze Loretta was erbij!

Koffietijd op tv

.
"De hele wereld is verbaasd" - KOFFIETIJD