Bekijk de uitzending van KNVB Beker: Samenvatting terug

Di 25 januari 2011 | 22:40 KNVB Beker: Samenvatting

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van KNVB Beker: Samenvatting gemist? Bekijk hier naar KNVB Beker: Samenvatting gemist.

KNVB Beker: Samenvatting

Datum
Di 25 januari 2011
Tijd
22:40 tot 22:55
Zender
Veronica
Genre
Samenvatting
Twitter hashtag
#knvbbeker
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/2285528

Samenvatting van RKC Waalwijk - Noordwijk uit de bekercompetitie. In deze competitie nemen clubs uit verschillende divisies het tegen elkaar op en spelen via een knock-outsysteem. De inzet is de KNVB beker en een ticket voor Europees voetbal.

RKC Waalwijk heeft na een loodzware, maar succesvolle strijd met topklasser Achilles’29, de kwart-finale van de KNVB-Beker bereikt. De volgende hindernis is Noordwijk, dat nog een klasse lager speelt.

Ondanks het niveauverschil onderschat de club uit Waalwijk de tegenstander niet. Het heeft namelijk meer moeite gehad met een amateurclub dan met profclubs. Als de Waalwijkers Noordwijk verslaat, staan ze in de halve finale. Iets wat de club voor het laatst flikte in 2007.

Programma deze week:

Dinsdag, 20.00 uur:
RKC Waalwijk - Noordwijk

Woensdag, 20.45 uur:
FC Twente - PSV (samenvatting)
FC Utrecht - FC Groningen (Live op Veronica)

Donderdag, 20.45 uur:
Ajax - NAC Breda (samenvatting)

KNVB Beker: Samenvatting op tv

Voetbal ajax utrecht fc groningen nac breda fc twente fc utrecht rkc waalwijk noordwijk breda groningen finale knvb-beker beker knvb competitie knvb beker profclubs tegenstander halve finale samenvatting waalwijk ticket hindernis twente 2007.